Over Vteken

Vteken is het vervolg op Designvitamine (tot 2017) en Daybreakdesign (tot half 2022).
In Vteken voeg ik mijn ontwerp-aanbod voor klanten samen met  de ideeën die ik in eigen beheer ontwikkel en en veelal gericht zijn op de omgeving waar ik zelf woon.

 

 

Pinwest

Zo bestaat Pinwest al een paar jaar en kreeg in 2022 een belangrijke update. Een portal in de eerste plaats voor ondernemers Arnhem West maar het systeem is heel geschikt ook om ergens anders in Nederland te worden ingezet.

Hetzij wederom ten behoeve van de zichtbaarheid van de ondernemers in je eigen wijk maar zeker ook voor business-clubs etc.

 

Nieuw

Nieuw zijn de concepten 'Creative Meeting' en 'ZStream'. Neem eens een kijkje op die pagina's. Maar ook andere ideeën borrelen en borrelden in mij op. In 2021 ontving ik een nominatie voor een idee voor de Arnhemse binnenstad.

 

Triomfpoort

In 2021 verdiende ik een nominatie bij de Binnenstad-Challenge in Arnhem.

Mijn idee was om de mooie binnenvorm van de Zijpse Poort te voorzien van een bijzondere plafondschildering waarover zelfs eventuele Italiaanse toeristen (die toch wel wat gewend zijn op dat gebied) niet uitgepraat zullen raken. Uitvoering van dit idee stagneert op dit moment maar wie weet.

 

De naam Vteken

Ik koos voor de domeinnamen Vteken en V-teken.
Natuurlijk vroeg ik me ook af waar het begrip  vandaan komt.
Historiek gaat op het V-teken in en vertelt meer dan dat ik me bewust was. Aanrader!
Klik hier door naar Historiek